5 Simple Statements About istanbul petek servisi Explained

Wiki Article

Kış aykarından önce yapılan kımbi ve petek temizleme işlemleri ile hem daha az yakıt tüketimi hemde daha verimli ısınma sağlanır

Petek Bakımları sayesinde kullanılan petek tesisatlarının ömrü de uzatılmış olur. Bu da çok fazla maliyetin ortaya çıkmasını engeller. Bu nedenle firmamızın bu hizmetinden faydalanabilir ve yaşam kalitenizi artırabilirsiniz.

Kombiyi açıp gerekli ayarlamaları yaptığınız halde petekler ısınmıyorsa difficulty kombiden veya kalorifer borularında olabilir. Kombi servisini çağırıp, gerekli kontrolleri yaptırdığınız halde ısınma sorunu devam ediyorsa difficulty tesisattan kaynaklanıyordur.

yukarıda bahsedilen yöntemler denediniz ve olmadı ise yetkili servis arayınız. petekler temizlendi ama ısınmıyor gibi sorunlar sıklıkla yaşanıyor.

Firmamıza yaptırdığınız petek temizliği çalışması, her yıl düzenli olarak yaptırılması gereken bir temizlik işlemi olduğundan dolayı maalesef garanti verilmemektedir.

fifteen yılı aşkın süredir hizmet veriyoruz Petek temizliği ve kombi bakımı temizliği yapıyoruz yetki belgeli hizmet güler yüzlü müşteri memnuniyeti bakımınızı zamanında yaptırın eviniz sıcacık olsun faturanız dan tasarruf etmek için arayınız

Tüm daire müstakil ev işyerlernizde profesyonel olarak ilaçlı ve makinalı olarak peteklerinizi kombiniz ısı pompanızı ve her türlü sıhhi tesisat işlerinizi yerinizde yapıyoruz.

Kaliteli temiz Petek temizliği kombi temizliği yapılır son sistem makinelerle kaliteli hizmet vermekteyiz basınçlı suyla kompresörlü makinalarla temizlik yapıp petrklerinizi ve kombilerinizi en verimli şekillide kullanabilmenizi sağlamaktayız

Petek temizliği yapılırken kalorifer tesisatına veya istanbul petek servisi kombiye zarar vermesi mümkün petek servisi değildir. Ekiplerimiz temizlik işlemine başlamadan önce gerekli bütün tedbirleri almaktadır. Gerekli tedbirler alındıktan sonra tesisat temizlenmeye başlanır.

Petekleriniz ısınır vaziyette measurement teslim edilir ve one yıl boyunca en iyi performansında ısınmaya devam eder.

Petek temizliği yaptırdım. İşini hakkıyla yapan güzel bir insan. Ben çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim

Pateklerinizi profesyonel makinalar ile profesyonel kişiler tarafından 1 saat icerisinde yıkanır istanbul petek servisi içindeki ısınmasını önleyen tortular yok olur

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz. Yaptığımız tamiratlara 2 yıl garanti veriyoruz.

Anında Temizlik olarak istanbul petek servisi petek radyatör kombilerinizin temizliğinizi yapmakta sizlere hijyenik ve daha verimli daha sağlıklı çalışmalarını sağlamaktayız. İşlerimizi garantili olup birebir istanbul petek servisi kendi firma sahibi tarafından takip edilmektedir.

Report this wiki page